Voor oud-leden en andere betrokkenen die Scouting Nautilus een warm hart toedragen, is er de donateursclub Vrienden van Nautilus. De Vrienden van Nautilus sponsoren met hun donateurschap het vrijwilligerswerk van de groep en alles wat daarbij komt kijken.

Wil je donateur worden? Laat het weten aan de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Deze stuurt je dan het inschrijf- en incassoformulier. Je bent al donateur voor 12.50 per kwartaal, maar méér geven mag natuurlijk altijd. Jouw bijdrage wordt onder andere geïnvesteerd in spelmateriaal, onderhoud van onze kleine vloot en onze grote wachtschepen, in cursussen voor leiding en in opleiding van vaarstaf.

We vinden het leuk wanneer je als donateur af en toe je neus laat zien op één van onze wachtschepen of op onze blokhut. Daarom zul je worden uitgenodigd voor de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd op de tweede zaterdag van januari. Tijdens deze groepstraditie luiden we als groep het nieuwe scoutingjaar in. Ook ben je van harte welkom op klusdagen en kun je meevaren op één van onze wachtschepen, wanneer we met onze vloot voorafgaand aan Hemelvaartsdag naar de Kaag toe varen, voor de jaarlijkse regionale scoutingzeilwedstrijd Kaagcup.

Wil je niet als Vriend verbonden zijn aan de groep, maar wel graag een donatie doen, dan kan dat ook. Maak het door jou gewenste bedrag zelf over naar NL15.INGB.0005.3421.22 van Scouting Nautilus, onder vermelding van “Donatie”.