Het besturen van de groep, begeleiden van de kinderen en het onderhoud van de schepen vraagt veel tijd. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een steentje bij te dragen. Dat kan in het leiding geven op de zaterdagen of op z'n tijd met het onderhoud aan de schepen, of als bestuurslid. Het maakt ons niet uit hoe oud je bent en ook je achtergrond is voor ons niet belangrijk. Het enige dat we vragen is dat je enthousiast bent. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar bestuursleden. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

 

Talent voor bestuur

Het groepsbestuur voert de dagelijkse leiding over de vereniging en de stichting. Ook maakt zij beleid voor de toekomst. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar secretaris, bestuurslid beheer & onderhoud, groepsbegeleider of algemeen bestuurslid. Bekijk hier functieprofielen.

 

Talent voor speltakleiding

De leidingteams zetten zich elke zaterdag in voor een leuk en gevarieerd programma voor onze jeugdleden. Onze activiteiten vinden vooral plaats op en rond het water. Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Misschien is leiding geven wel iets voor jou! Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Talent voor werkgroepen

De werkgroepen zorgen ervoor dat de wachtschepen en de blokhut veilig blijven en voldoen aan de wensen van de scoutinggroep. De werkzaamheden lopen uiteen van het geven van een likje verf of het snoeien van struiken tot het leggen van een vloertje, aanleggen van elektra of sanitair of las- en slijpwerkzaamheden. De werkgroepen verrichten de werkzaamheden wanneer dat nodig is en wanneer zij daar tijd voor hebben.