WELKOM BIJ DE DOLFIJNEN!

De speltak Dolfijnen is de jongste leeftijdsgroep bij onze waterscouting.

Op zaterdag komen we bij elkaar om activiteiten te doen op en rondom het water. In de zomer proberen we zoveel mogelijk te kanoën. We oefenen dan in de Nieuwe Haven, waar ons varend clubhuis de M.S. Corbulo ligt, maken een vaartochtje naar het Kruithuis of doen een speurtocht door de grachten van Delft. In de winter zijn we vaak in onze blokhut De Romein in de Delftse Hout. We spelen leuke spellen in het bos of in de blokhut, en leren van de leiding nieuwe dingen zoals de vaarregels bij het kanoën en hoe je een kampvuur maakt.

Naast de opkomsten op zaterdag hebben we in het voorjaar en het najaar een weekendkamp. Dan blijven we een nachtje logeren op één van onze wachtschepen, de Corbulo of de Energie. Het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp. We gaan dan vijf nachten logeren ergens in Nederland.

WANNEER KAN JE BIJ DE DOLFIJNEN

Alle jongens en meiden tussen de 7 en 11 jaar zijn welkom bij de Dolfijnen. Omdat we heel vaak op het water zijn, verwachten we wel dat je minimaal een Nederlands zwemdiploma A op zak hebt (of vergelijkbaar).

LIJKT HET JE OOK LEUK?

Iedereen is welkom om vrijblijvend 3 keer te komen kijken bij onze opkomst.

  • Van april tot november: zaterdag van 10:00 tot 13:00
  • Van november tot april: zaterdag van 10:00 tot 12:30

Neem gerust contact op de dolfijnenleiding via het formulier op de website, of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot snel!

De Dolfijnenleiding

Diederick, Larissa, Teun, Danielle, Emma en Yannick.