Waterscouting Nautilus Delft

Scouting Nautilus is een waterscoutinggroep uit Delft waar spelen en leren op het water centraal staat. We bestaan sinds 1983 en zijn gevestigd aan de Rotterdamseweg in de Nieuwe Haven (naast Hordijk). Scouting Nautilus heeft geen clubhuis, maar wel twee wachtschepen, m.s. Corbulo en m.s. Energie. Op deze schepen draaien we onze opkomsten, maar ook gaan we er mee op kamp. Onze scoutinggroep bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen, de zogenaamde 'speltakken'. Je kan vanaf 7 jaar lid bij ons worden. Alle speltakken hebben hun eigen opkomsttijden, varend materiaal en activiteiten. Natuurlijk zijn ook gezamenlijke activiteiten. Als je oud genoeg bent, stroom je vanzelf door naar de volgende speltak, dit heet 'overvliegen'. Bij Scouting Nautilus gebeurt dat één keer per jaar.

 
 

 

Nautilus Delft

De leukste
waterscouting
in Delft!

 

 

 

Kom je even langs?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keertje langs om kennis te maken. Wij laten je graag onze schepen zien en kunnen je ook meer vertellen over de verschillende vrijwilligersfuncties waar wij mensen voor zoeken...

Wij zoeken bestuursleden!

Wij zijn deze zomer op zoek naar verscheidene bestuursleden voor de functie van secretaris, bestuurslid beheer & onderhoud, groepsbegeleider en algemeen bestuurslid. Heb je interesse? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..